Upozornenie

Tento web sa Vám pravdepodobne nebude zobrazovať správne. Nový dizajn kníhkupectva alter ego využíva najmodernejšie technológie, ktoré nie sú podporované v starších verziách internetových prehliadačov.
Aktualizujte si, prosím, Váš internetový prehliadač!

×
00,– €

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

35,06 
36,90 
Nedostupné
Budeme vás informovať, hneď ako bude kniha dostupná
Jazyk
Slovenský
Počet strán
713
Väzba
pevná
Rozmery
213 x 297 mm
Hmotnosť
1,41 kg
ISBN
80-88929-60-1
EAN kód
9788088929604
Číslo produktu
426860
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.
Rozbaliť popis

Komentáre zákazníkov

:
Created by run.skHore