Upozornenie

Tento web sa Vám pravdepodobne nebude zobrazovať správne. Nový dizajn kníhkupectva alter ego využíva najmodernejšie technológie, ktoré nie sú podporované v starších verziách internetových prehliadačov.
Aktualizujte si, prosím, Váš internetový prehliadač!

×
00,– €

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

46,46 
47,90 
Na sklade
Expedujeme do 24 hodin
Do wishlistu
Jazyk
Slovenský
Počet strán
750
Väzba
Pevná
Rozmery
220 x 304 mm
Hmotnosť
1,43 kg
ISBN
978-80-89350-43-8
EAN kód
9788089350438
Číslo produktu
124619
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.
Rozbaliť popis

Komentáre zákazníkov

:
Created by run.skHore