Upozornenie

Tento web sa Vám pravdepodobne nebude zobrazovať správne. Nový dizajn kníhkupectva alter ego využíva najmodernejšie technológie, ktoré nie sú podporované v starších verziách internetových prehliadačov.
Aktualizujte si, prosím, Váš internetový prehliadač!

×
×
17. novembra 1989 padol obludný komunistický režim. Napriek všetkému, čo momentálne prichádza dúfame, že navždy. 
00,– €

Nové receptúry a technológia pokrmov

v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

53,25 
54,90 
Na sklade
Expedujeme do 24 hodin
Do wishlistu
Jazyk
Slovenský
Počet strán
1270
Väzba
Pevná
Rozmery
22x30,6 cm
Hmotnosť
2,49 kg
ISBN
978-80-89350-44-5
EAN kód
9788089350445
Číslo produktu
96452
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov. Slovenský text
Rozbaliť popis

Komentáre zákazníkov

:
konrád Kendík28.6.2016
Dobrý deň. Hľadám knihy o uvedeného autora v elektronickej podobe. Je to v predaji?
Created by run.skHore