17. novembra 1989 padol obludný komunistický režim. Napriek všetkému, čo momentálne prichádza dúfame, že navždy.
Nové receptúry a technológia pokrmov
v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
53,25 €
54,90 €
Na sklade
Expedujeme do 24 hodin
- Jazyk
- Slovenský
- Počet strán
- 1270
- Väzba
- Pevná
- Rozmery
- 22x30,6 cm
- Hmotnosť
- 2,49 kg
- ISBN
- 978-80-89350-44-5
- EAN kód
- 9788089350445
- Číslo produktu
- 96452
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov. Slovenský text





Komentáre zákazníkov
Recenzie z facebooku