Upozornenie

Tento web sa Vám pravdepodobne nebude zobrazovať správne. Nový dizajn kníhkupectva alter ego využíva najmodernejšie technológie, ktoré nie sú podporované v starších verziách internetových prehliadačov.
Aktualizujte si, prosím, Váš internetový prehliadač!

×
00,– €

Zelená kuchárka

14,45 
14,90 
Na sklade
Expedujeme do 24 hodin
Do wishlistu
Jazyk
Slovenský
Počet strán
200
Väzba
Brožovaná
Hmotnosť
0,60 kg
ISBN
978-80-8254-096-6
EAN kód
9788082540966
Číslo produktu
431933
Prečo jesť viac rastlinných potravín a obmedziť konzumáciu mäsa? Keď svoj jedálniček zameriame na rastlinnú stravu, čoskoro pocítime nárast energie, zlepší sa nám trávenie a budeme sa cítiť oveľa lepšie a ľahšie. To nie pocit na zahodenie, však? Ide o kuchyňu s množstvom čerstvej zeleniny a ovocia, obilnín aj strukovín. Jedlá na každý deň, špeciálne nápady na recepty zo zvyškov, polievky, placky a guľky, šťavnaté slané aj sladké koláče a mnohé ďalšie dobroty robia vegetariánsku kuchyňu úžasne všestrannou. Dajte zelenú nielen svojej kuchyni, ale najmä svojmu zdraviu! Ukážka Fazuľové brownies /10 porcií/ SUROVINY: - 60 g tmavej čokolády - 30 g kokosového oleja - 2 varené červené repy (asi 250 g) - 200 g červených sterilizovaných fazúľ - 3 vajcia - 80 g krupicového cukru - 120 g mandľovej muky - 50 g kakaa - 2 lyžičky bezlepkového kypriaceho prášku do pečiva POSTUP: 1. Menší plech si vyložíme papierom na pečenie. Čokoládu s kokosovým olejom rozpustime na vodnom kúpeli. 2. Repu, fazuľu a vajcia rozmixujeme dohladka. Do zmesi zašľaháme rozpustenú čokoládu, pridáme cukor, mandľovú muku, kakao a kypriaci prášok, dôkladne premiešame. 3. Cesto rozotrieme do formy a pečieme vo vyhriatej rúre pri 180 °C asi 45 minút. Necháme úplne vychladnúť. Potom nakrájame.
Rozbaliť popis

Komentáre zákazníkov

:
Created by run.skHore