Upozornenie

Tento web sa Vám pravdepodobne nebude zobrazovať správne. Nový dizajn kníhkupectva alter ego využíva najmodernejšie technológie, ktoré nie sú podporované v starších verziách internetových prehliadačov.
Aktualizujte si, prosím, Váš internetový prehliadač!

×
00,– €

Základy hotelového a gastronomického manažmentu II

14,80 
Nedostupné
Budeme vás informovať, hneď ako bude kniha dostupná
Jazyk
slovenský
Počet strán
112
Väzba
brožovaná
Rozmery
210 x 295 mm
ISBN
978-80-10-04099-5
EAN kód
9788010040995
Číslo produktu
441808
Učebnica je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby. Vedomosti, ktoré získajú po preštudovaní tejto učebnice, využijú v praxi pri riadení ubytovacích zariadení.
Rozbaliť popis

Komentáre zákazníkov

:
Created by run.skHore