Vysoko spracovaní ľudia
Prečo jeme niečo, čo nie je skutočné jedlo, a prečo s tým nevieme prestať
17,36 €
17,90 €
Na sklade
Expedujeme do 24 hodin
- Jazyk
 - Slovenský
 
- Počet strán
 - 384
 
- Väzba
 - Brožovaná
 
- Rozmery
 - 148 x 227 mm
 
- Hmotnosť
 - 0,54 kg
 
- ISBN
 - 978-80-559-0993-6
 
- EAN kód
 - 9788055909936
 
- Číslo produktu
 - 438488
 
Prečo jeme niečo, čo nie je skutočné jedlo... a prečo s tým nevieme prestať Kniha o fenoméne vysoko spracovaných potravín, ktoré v súčasnosti predstavujú väčšinu našej každodennej stravy. Lekár a výskumník Chris van Tulleken pútavo vysvetľuje, ako sa na náš tanier dostali laboratórne zmesi, prečo ich máme tak radi a čo robia s naším telom (zďaleka nejde len o nárast hmotnosti), zdravím, spoločnosťou i planétou. Máme právo vedieť širšie súvislosti o tom, čo jeme a pijeme, a autor nám ich v knihe ponúka. Nenájdete v nej žiadne príkazy či zákazy, ale množstvo vedeckých faktov, zistených skutočností a výsledkov experimentov. Vydajte sa na objavnú cestu svetom potravinárstva a nášho stravovania. Chris van Tulleken je infektológ v londýnskej nemocnici špecializovanej na tropickú medicínu. Vyštudoval na univerzite v Oxforde a doktorát (PhD.) v odbore molekulárna virológia získal na University College London, kde aj pôsobí ako docent. Vo výskume sa zameriava na vplyv korporácií na ľudské zdravie, najmä v kontexte detskej výživy, a spolupracuje s organizáciou UNICEF a Svetovou zdravotníckou organizáciou.































Komentáre zákazníkov
Recenzie z facebooku