Upozornenie

Tento web sa Vám pravdepodobne nebude zobrazovať správne. Nový dizajn kníhkupectva alter ego využíva najmodernejšie technológie, ktoré nie sú podporované v starších verziách internetových prehliadačov.
Aktualizujte si, prosím, Váš internetový prehliadač!

×
00,– €

Mikrobiológia potravín

16,06 
17,27 
U dodávateľa
Expedujeme do 10 pracovných dní
Do wishlistu
Jazyk
Slovenský
Počet strán
239
Väzba
pevná
Rozmery
170 x 245 mm
Hmotnosť
0,54 kg
ISBN
978-80-552-2524-1
EAN kód
9788055225241
Číslo produktu
403300
Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu 5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôdodu 6.Mikrobiológia lahôdkárskych výrobkov 7.Mikrobiológia medu 8.Mikrobiológia vody 9.Mikrobiológia obalov a predmetov určených na styk s potravinami 10.Mikrobiológia výrobného prostredia 11.Ochorenia z potravín vyvolané mikroorganizmami 12.Mikroorganizmy s probiotickými účinkami v potravinách
Rozbaliť popis

Komentáre zákazníkov

:
Created by run.skHore