Upozornenie

Tento web sa Vám pravdepodobne nebude zobrazovať správne. Nový dizajn kníhkupectva alter ego využíva najmodernejšie technológie, ktoré nie sú podporované v starších verziách internetových prehliadačov.
Aktualizujte si, prosím, Váš internetový prehliadač!

×
00,– €

Manažment prevádzky pohostinského zariadenia

19,62 
21,10 
U dodávateľa
Expedujeme do 7 pracovných dní
Do wishlistu
Jazyk
Slovenský
Počet strán
179
Väzba
brožovaná
Rozmery
14,8x21 cm
ISBN
978-80-89090-84-6
EAN kód
9788089090846
Číslo produktu
197467
Snahou autorov je priblížiť problematiku činností pohostinského zariadenia komplexnejšie od zásobovania cez skladovanie, výrobu a odbytu, pričom zdôrazňujú aj hygienické podmienky ich činnosti. Dôraz sa kladie aj na ekonomickú stránku prevádzky pohostinských zariadení. Publikácia je určená predovšetkým študentom vysokých a žiakom stredných odborných škôl cestovného ruchu a hotelierstva, ako aj podnikateľským subjektom.
Rozbaliť popis

Komentáre zákazníkov

:
Created by run.skHore