Upozornenie

Tento web sa Vám pravdepodobne nebude zobrazovať správne. Nový dizajn kníhkupectva alter ego využíva najmodernejšie technológie, ktoré nie sú podporované v starších verziách internetových prehliadačov.
Aktualizujte si, prosím, Váš internetový prehliadač!

×
00,– €

Ingrediencie

Zvláštna chémia toho, čo dávame do seba a na seba

11,82 
13,90 
Na sklade
Expedujeme do 24 hodin
Do wishlistu
Jazyk
Slovenský
Počet strán
360
Väzba
brožovaná
ISBN
978-80-8182-158-5
EAN kód
9788081821585
Číslo produktu
352743
Prvá autorská kniha popularizátora vedy, ktorý publikuje v mnohých novinách a časopisoch. Pôsobí tiež ako hostiteľ televíznych a webových relácií o chémii toho, čo dávame do seba a na seba. Jazykom zrozumiteľným laikom vysvetľuje zloženie známych potravín či pochutín, ako aj spôsoby odborného výskumu vedcov - chemikov a lekárov.
Rozbaliť popis

Komentáre zákazníkov

:
Created by run.skHore