Upozornenie

Tento web sa Vám pravdepodobne nebude zobrazovať správne. Nový dizajn kníhkupectva alter ego využíva najmodernejšie technológie, ktoré nie sú podporované v starších verziách internetových prehliadačov.
Aktualizujte si, prosím, Váš internetový prehliadač!

×
00,– €

Červené zlato. Kulinárska krimi

11,66 
12,95 
Na sklade
Expedujeme do 24 hodin
Do wishlistu
Jazyk
Slovenský
Počet strán
264
Väzba
pevná
Rozmery
130 x 210 mm
ISBN
978-80-973895-6-7
EAN kód
9788097389567
Číslo produktu
380042
Po kulinárskej krimi Diabolský plod, sa šéfkuchár-vyšetrovateľ Xavier Kieffer vracia s novým prípadom. Na honosnej večeri v Paríži má slávny suši majster očariť miestnu smotánku, no ešte pred hlavným chodom padne na zem mŕtvy. Príčina smrti: otrava rybím mäsom. Luxemburský kuchár Xavier Kieffer má pochybnosti o tom, že by išlo len o nešťastnú náhodu, a tak sa pustí do pátrania. Stopy ho privedú na zaujímavé miesta z prepychového života parížskeho starostu cez úplne nový svet japonskej kuchyne až do rybárskej lode talianskych lovcov tuniakov. Pri vyšetrovaní na vlastnú päsť zistí, že niektoré ryby sú drahšie než zlato, a dokonca cennejšie ako ľudský život.

,,Tom Hillenbrand píše o kuchyni tak zblízka, až mám pri čítaní pocit, že som vo vlastnej kuchyni.,, Tim Raue, nemecký šéfkuchár

,,Tom Hillenbrand obdivuhodne prepája pútavý detektívny žáner s napínavým, no i veľmi realistickým pohľadom do temných hlbín špičkovej gastronómie.,, Hendrik Werner, Weser Kurier
Rozbaliť popis

Komentáre zákazníkov

:
Created by run.skHore